اطلاعیه زمان آغاز کلاس های نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳

🔻اطلاعیه زمان آغاز کلاس های نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳
به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان محترم می رساند، بر اساس تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مؤسسه، کلاس های نیمسال اول از روز یکشنبه ۱ مهر ماه ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد. از کلیه اساتید محترم و دانشجویان گرامی تقاضا می گردد مطابق برنامه مندرج در پورتال نسبت به حضور در کلاس ها اقدام نمایند.
📢نکات بسیار مهم:

🔖جلسه توجیهی دروس تربیت بدنی آقایان در روز سه شنبه مورخ ۳ مهر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۲ تا ۱۳ برگزار خواهد شد. شایان ذکر است کلاس های واحد تربیت بدنی در سالن ۱۵ خرداد واقع در تقاطع بلوار فکوری و بلوار شهید صیاد شیرازی برگزار می گردد.

🔖تمامی دروس عملی با شروع ترم از روز یکشنبه ۱ مهر ماه آغاز می گردد.

🔖با توجه به تأخیر در اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان ورودی مهر ۱۴۰۳ در رشته های مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته، کلیه کلاس های مختص دروس ورودی های جدید تا اطلاع ثانوی برگزار نمی گردد. بدیهی است پس از ثبت نام ورودی های جدید کلاس این دروس برگزار خواهد شد که اطلاع رسانی لازم انجام می پذیرد.