گروه آموزشی حسابداری

گروه آموزشی حسابداری مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی خراسان از سال 1383 همزمان با تأسیس مؤسسه ایجاد شده و تا به امروز یکی از گروه‌های آموزشی فعال بوده و با پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی  به کار خود ادامه می‌دهد.

arm khorasan موسسه آموزش عالی خراسان

ویژگی‌های ممتاز گروه حسابداری مؤسسه آموزش عالی خراسان

• استفاده از اساتید با تجربه و دانش مالی بالا در زمینه‌های

1. دارای تجربه در مؤسسات حسابرسی

2. مدیران شرکت‌های حسابداری و خدمات حسابداری

3. مدیران بانک‌ها و مسلط به امورات حسابداری

4. دارای سابقه تدریس در سایر دانشگاه‌ها و با مدارک از دانشگاه‌های معتبر و بالا

• فارغ التحصیلان این رشته از فرصت‌های متنوع شغلی برخوردار می‌باشند و به ندرت دیده می‌شود که این افراد با مشکل بیکاری مواجه شوند.

دانش حسابداری در بخش مالیات کاربرد وسیعی دارد اعم از مالیات شرکت‌های دولتی و خصوصی
دانشجویان پس از اتمام تحصیل، می‌توانند در سطوح مختلف از جمله حسابداری مالی،حسابداری صنعتی، حسابداری دولتی، حسابداری مالیاتی، حسابداری بیمه و حسابداری بانک‌ها مشغول به فعالیت شوند.
همچنین دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی می‌توانند به عنوان مدیر مالی و پس از قبولی در آزمون حسابرسی، به عنوان حسابرس مستقل فعالیت کرده و یا با مؤسسه حسابرسی، کارآفرینی نمایند.

معرفی اعضای هیات علمی گروه آموزشی حسابداری

دکتر محمد حسین احمد نیا عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی خراسان