پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403

قابل توجه دانشجویان محترم پذیرش بدون آزمون از طریق استعداد درخشان با شرایط ذیل امکان پذیر می باشد. لذا دانشجویان واجد شرایط میتوانند از تاریخ 1403/5/30 تا 1403/6/10 با ارائه مدارک و درخواست کتبی نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نمایند.

شرایط پذیرش:
♦دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی 99 مشمول تسهیلات این آیین نامه می باشند.
♦حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شوند (تعداد نیمسال ها شامل ترم تابستانی نمی شود).
♦تا پایان نیمسال ششم و با گذراندن سه چهارم از واحدهای کل دوره جزء بیست درصد برتر دانشجویان هم ورودی و هم رشته خود باشند.(حداقل واحد پاس شده 105 واحد)
♦تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام کنند.

نکات مهم :
♦دانشجویان متقاضی می بایست حداکثر تا تاریخ 1403/06/31 فارغ التحصیل شوند، در غیر این صورت، پذیرش آنان لغو خواهد شد.
♦تغییر رشته یا دانشگاه محل تحصیل افراد پذیرفته شده امکانپذیر نیست.
♦در هر زمان (حتی زمان فارغ التحصیلی) مشخص گردد که فرد پذیرش شده، فاقد شرایط آیین نامه های مربوطه بوده و یا دارای نقص مدارک باشد، پذیرش وی لغو و عواقب ناشی از آن بر عهده متقاضی خواهد بود.
♦پذیرش نهایی داوطلبان پس از موافقت اولیه دانشگاه منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت گزینش دانشجو (صلاحیت عمومی) خواهد بود.

مدارک مورد نیاز :
♦گواهی رتبه و معدل از آموزش دانشگاه محل تحصیل ( مطابق فرم گواهی رتبه – معدل)
♦یک قطعه عکس
♦تصاویر کارت ملی و تمامی صفحات شناسنامه
♦ریز نمرات دوره کارشناسی
♦تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ( ویژه فارغ التحصیلان )